Pogosta vprašanja

Zbrali smo odgovore na nekaj najbolj pogosto zastavljenih vprašanj in bodo morda v pomoč tudi vam. Seveda smo vam za vse informacije vedno na voljo preko telefona ali elektronske pošte.Kaj je ogled lokacije?

Ogled lokacije je fizični pristop na željeni teren, izmerjava in dogovor o vseh željah.

Kako poteka urejanje okolice?

Po pojavu želje o sanski okolici izveste za enega najboljših izvajalcev(izvajalca najdete lahko na spletnem brskalniku, socialnem omrežju ali največkrat od zadovoljnih strank), zatem sledi dogovor o terminu ogleda lokacije, sledi ogled lokacije kjer izmerimo željeno površino zberemo vse želje. Po izračunu vam pošljemo predračun. Po potrditvi se izvedba lahko prične.

Imate garancijo na opravljeno delo?

Garancija je 5 let za tlakovce in 2 leti garancije na posedanje terena.

Kakšna je cena?

Je odvisna od obsega dela in količine željenega materiala, torej od števila kvadratnih metrov in izbire vrste podlage.

Kakšne materiale uporabljate?

Uporabljamo vse vrste materiala na željo stranke, največ cementni izdelki Jarc, Oblak, Podlesnik,Juhant

Čas začetka izvedbe?

Dela se lahko pričnejo v najkrajšem možnem času, odvisno od želja stranke.

Trajanje izvedbe?

150m2 je 1 teden.

Po čem se razlikujete od konkurence?

Sledimo najnovejši tehnologiji. Smo strokovno usposobljeni in se neprestano izobražujemo. Poleg tega je naša prednost izjemna fleksibilnost in prilagodljivost željam strank, saj ponujamo različne storitve na enem mestu.

Kdo so vaše stranke?

Naše stranke so tako podjetja kot tudi fizične osebe.

Konkurenca

Ni veliko dobrih izvajalcev, vendar mi spadamo med najboljše. Pred izbiro izvajalca je potrebno razumeti pomen pravilnih postopkov izvedbe gradbenega dela, kajti niso vsi postopki primerni za vsako vrsto terena. Zato je ogled lokacije najpomembnejši predpogoj dobre izvedbe.Naše delo temelji na kvalitetni izvedbi, ki je za stranko dolgoročna rešitev.


Reference

Naše reference so zadovoljene stranke širom Slovenije, med njimi je največji delež občanov,in tudi uspešna podjetja in zavodi.Urejena in atraktivna okolica izredno veliko doprinese k izgledu vašega doma ali poslovnega objekta ter na ta način ustvarja prijetne občutke kadar se gibljemo v njej. Stranka za svoje plačilo dobi kvalitetno storitev, in kar je najpomembneje kvalitetno podporo, ko se pojavijo težave.